Agenda Manege de Kamphorst

Zo. 30 augustus KNHS Meetmoment Dressuur Z1, Z2 en ZZL, Outdoor | Aanmelden via mijnknhs.nl
Zo. 13 september KNHS Dressuurwedstrijd, Indoor |  BB** t/m M2 | Aanmelden via mijnknhs.nl
Zo. 20 september KNHS Dressuurwedstrijd, Indoor |  BB** t/m M2 | Aanmelden via mijnknhs.nl
Zo. 27 september Inhaallessen derde kwartaal | Aanmelden via de app of instructeur
Zo. 11 oktober KNHS Dressuurwedstrijd, Indoor |  BB** t/m M2 | Aanmelden via mijnknhs.nl
Ma 12 – Vr 18 okt. Herfst Ponykamp | Aanmelden via de app of instructeur
Zo. 18 oktober Springlessen paard/pony
Zo. 1 november Start FNRS paard/pony rijden | Wintercompetitie

* Aanmelden manege-evenementen: mobiel manege-team: 06-83700232 (telefoon & app)
** BB aanmelden via wedstrijden@dekamphorst.nl

  • Manege de Kamphorst – uitstekende accommodatie voor manege evenementen en KNHS wedstrijden
    De uitgebreide accommodatie van Manege-Pensionstal De Kamphorst leent zich uitstekend voor het organiseren van allerlei evenementen voor manege-, pension en wedstrijdruiters. Wij beschikken o.a. over 2 binnenrijbanen (20 x 40 m), een buitenrijbaan van 20 x 60 m en een springtuin, allen voorzien van Agterberg-zandbodems. De buitenrijbanen zijn beide voorzien van drainage en verlichting. Aan de rechterkant van de site ziet u de aankomende evenementen.

Regelmatig organiseren wij leuke evenementen. Voor de jeugd- en volwassen ruiters zijn er FNRS-evenementen dressuur en springen, workshops, buitenritten en nog veel meer. Voor onze ponyruiters staan regelmatig de Binkie Ponyproeven, ponyspel- en poetsmiddagen op het schema. Alle evenementen vind je ook terug op het prikbord in de foyer. Startlijsten en uitslagen worden op deze website gepubliceerd. Aanmelden kan in de foyer of via de mail naar wedstrijden@dekamphorst.nl .

KNHS Dressuur- en Springwedstrijden
Regelmatig vinden bij Manege De Kamphorst officiële KNHS Dressuur of Springwedstrijden plaats. Deze wedstrijden zijn in- of outdoor. Wil je deelnemen aan onze wedstrijden meld je dan eenvoudig aan via www.mijnknhs.nl. De gegevens van ons wedstrijd secretariaat vind je op de pagina  contact.

Bij de dressuurwedstrijden wordt jouw inschrijving pas definitief wanneer uw inschrijfformulier door ons is verwerkt. De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Tijdig insturen voorkomt teleurstellingen.
Let erop dat je uiterlijk tot 1 week, voor de betreffende dressuurwedstrijd, kosteloos kunt afmelden via e-mail of telefoon. Bij een te late afmelding ben je het startgeld alsnog verschuldigd.

Ongeveer een week voor de wedstrijd staat er een voorlopige startlijst op onze site. Op de vrijdagavond voor de wedstrijd staat de definitieve startlijst op onze site.

Controleer de avond voor de wedstrijd nog wel uw starttijd in verband met mogelijke wijzigingen. De uitslagen worden de volgende dag gepubliceerd op onze site.