Agenda Manege de Kamphorst

Indeling pony- en jeugdlessen tm einde lockdown

Vanwege de actualiteit zijn alle data onder voorbehoud.
Alle KNHS wedstrijden zijn tot nader order afgelast.

——

Manege- en Pensionstal de Kamphorst
De uitgebreide accommodatie van Manege-Pensionstal De Kamphorst leent zich uitstekend voor het organiseren van allerlei evenementen voor manege-, pension en wedstrijdruiters. Wij beschikken o.a. over 2 binnenrijbanen (20 x 40 m), een buitenrijbaan van 20 x 60 m en een springtuin, allen voorzien van Agterberg-zandbodems. De buitenrijbanen zijn beide voorzien van drainage en verlichting. Aan de rechterkant van de site ziet u de aankomende evenementen.

Regelmatig organiseren wij leuke evenementen. Voor de jeugd- en volwassen ruiters zijn er FNRS-evenementen dressuur en springen, workshops, buitenritten en nog veel meer. Voor onze ponyruiters staan regelmatig de Binkie Ponyproeven, ponyspel- en poetsmiddagen op het schema. Alle evenementen vind je ook terug op het prikbord in de foyer. Startlijsten en uitslagen worden op deze website gepubliceerd. Aanmelden kan in de foyer of via de mail naar wedstrijden@dekamphorst.nl .

KNHS Dressuur- en Springwedstrijden
Regelmatig vinden bij Manege De Kamphorst officiële KNHS Dressuur of Springwedstrijden plaats. Deze wedstrijden zijn in- of outdoor. Wil je deelnemen aan onze wedstrijden meld je dan eenvoudig aan via www.mijnknhs.nl. De gegevens van ons wedstrijd secretariaat vind je op de pagina  contact.

Let erop dat je uiterlijk tot 1 week, voor de betreffende dressuurwedstrijd, kosteloos kunt afmelden via e-mail of telefoon. Bij een te late afmelding ben je het startgeld alsnog verschuldigd. Ongeveer een week voor de wedstrijd staat er een voorlopige startlijst op onze site. Op de vrijdagavond voor de wedstrijd staat de definitieve startlijst op onze site. Controleer de avond voor de wedstrijd nog wel uw starttijd in verband met mogelijke wijzigingen. De uitslagen worden de volgende dag gepubliceerd op onze site.