Agenda Manege de Kamphorst

Op de volgende data zijn KNHS dressuurwedstrijden bij Manege de Kamphorst:

  • Zondag 10 oktober BB – ZZL (BB-M2 indoor – Z outdoor), Paarden en Pony’s
  • Zondag 31 oktober BB – ZZL (BB-M2 indoor – Z outdoor), Paarden en Pony’s
  • Zondag 14 november BB – ZZL (BB-M2 indoor – Z outdoor), Paarden en Pony’s
  • Zondag 28 november BB – ZZL (BB-M2 indoor – Z outdoor), Paarden en Pony’s
  • Zondag 12 december BB – ZZL (BB-M2 indoor – Z outdoor), Paarden en Pony’s

Aanmelden via mijnknhs.nl. Voor de klassen BB – wedstrijden@dekamphorst.nl

——

Manege en Pensionstal de Kamphorst
De uitgebreide accommodatie van Manege en Pensionstal de Kamphorst leent zich uitstekend voor het organiseren van allerlei evenementen. Wij beschikken o.a. over 2 binnenrijbanen (20 x 40 m), een buitenrijbaan van 20 x 60 m en een ruime springtuin, allen voorzien van Agterberg-zandbodems. De buitenrijbanen zijn beide voorzien van drainage en verlichting.

Regelmatig organiseren wij leuke evenementen voor de manegeruiters zoals FNRS-evenementen dressuur, springen, buitenritten en dergelijke. Voor onze ponyruiters staan regelmatig de Binkie Ponyproeven, ponyspel- en poetsmiddagen op het programma. Alle evenementen vind je ook terug op het prikbord in de foyer. Startlijsten en uitslagen worden op deze website gepubliceerd. Aanmelden kan via de mail naar wedstrijden@dekamphorst.nl

KNHS Dressuur- en Springwedstrijden
Regelmatig vinden bij Manege De Kamphorst officiële KNHS Dressuur of Springwedstrijden plaats. Deze wedstrijden zijn in- of outdoor. Wil je deelnemen aan onze wedstrijden meld je dan eenvoudig aan via www.mijnknhs.nl. De gegevens van ons wedstrijd secretariaat vind je op de pagina contact.

Let erop dat je uiterlijk tot 1 week, voor de betreffende dressuurwedstrijd, kosteloos kunt afmelden via e-mail of mijnknhs. Bij een te late afmelding ben je het startgeld alsnog verschuldigd. Enkele dagen voor de wedstrijd staat er een voorlopige startlijst op onze site. De dag voor de wedstrijd staat de definitieve startlijst op onze site. De uitslagen worden de volgende dag gepubliceerd op onze site en op mijnknhs.nl.