Wat is er nou leuker dan je verjaardag vieren met je beste vriendjes en vriendinnetjes én onze super leuke pony’s? Dat kan bij ons op de manege! Hieronder lees je meer over zo’n coole PonyParty.

Wat gaan jullie doen op een PonyParty?
– Een PonyParty duurt 2,5 uur
– Ontvangst in de kantine met limonade
– Uitleg over de middag en eventueel cadeautjes voor de jarige uitpakken
– Rondleiding manege en kennismaking met de pony’s
– Poetsles en poetsen van de pony’s
– Opzadelen samen met instructeur
– Ponyrijden met 2 of 3 pony’s
– Pony’s terug naar stal brengen en iets lekkers geven
– Spelletjes
– In de kantine lekker eten en drinken,
daarna afsluiting van de middag

Wat zit er allemaal bij in?
– Begeleiding door een gediplomeerde  instructeur bij alle activiteiten
– Patat met kroket, frikandel, kaassoufflé of kipnuggets
– 2 drankjes per kind
– Iets lekkers voor de pony’s
– Een aandenken aan de PonyParty

Voor wie?
De leeftijdsindicatie voor de deelnemertjes is 5 t/m 10 jaar. Kids zonder ervaring met ponyrijden kunnen gewoon meedoen; we zorgen voor goede begeleiding. En onze pony’s zijn allemaal hartstikke lief en braaf! Kledingtip: lange broek en stevige schoenen. Zijn de weersomstandigheden wat minder dan is dit geen probleem. Alle spelletjes en het ponyrijden kunnen we gewoon overdekt in de binnen manege doen.

Kosten
Het minimale aantal deelnemers is 7. De kosten zijn € 125,=. Meer kinderen uitnodigen is mogelijk. Extra kosten per kind: € 18,50.

Reservering
Bij reservering dient het totale bedrag te worden voldaan. Na reservering toch een gastje erbij of eraf? Dat is mogelijk tot 24 uur vantevoren. Bij afmeldingen blijven de kosten voor minimaal 7 kinderen verschuldigd. Volledige annulering is mogelijk tot 7 dagen voor de PonyParty.

Hoe afspreken en betaling
Voor het afspreken van een datum en tijd kunnen je ouders contact opnemen met Manege de Kamphorst via de e-mail:  info@dekamphorst.nl (met vermelding van hun telefoonnummer). Je ouders kunnen ook een app sturen aan het nummer: 06-83700232.

Betaling vooraf € 125,- op NL56RABO0153968117 voor dat minimum van 7. Extra deelnemers kunnen op de manege worden afgerekend (€ 18,50 per kind extra boven de 7 deelnemers).