Agenda Manege de Kamphorst:

– Zo 21 jul: KNHS Dressuur BB-ZZL outdoor (paard & pony)
– Ma 22 jul: Start Ponykamp (wk 2: 22-26 juli)
– Zo 28 juli tm zo 25 aug zomersluiting (geen lessen paard & pony)
– Zo 18 aug: KNHS Dressuur BB-ZZL outdoor (paard & pony)
– Zo 08 sep: KNHS Dressuur BB-ZZL outdoor (paard & pony)
– Zo 15 sep: Inhaaldag paarden en pony’s
– Zo 22 sep: KNHS Dressuur BB-ZZL outdoor (paard & pony)
– Zo 29 sep: Inhaal-lesdag paarden en pony’s
– Zo 06 okt: Ruiterbewijs-examen (CBR-3) paarden en pony’s (vanaf 12jr)
– Zo 13 okt: KNHS Springen Oefen, B en L (pony & paard)
– Zo 20 okt: KNHS Dressuur BB-ZZL (paard & pony)
– Ma 21 okt: Herfst Ponykamp
– Zo 03 nov: KNHS Dressuur BB-M2 (paard & pony)
– Zo 10 nov:NNB
– Zo 17 nov: NNB
– Zo 24 nov: KNHS Dressuur BB-M2 (paard & pony)
– Zo 01 dec: KNHSSpringen Oefen, B en L (pony & paard)

Manege de Kamphorst – uitstekende accommodatie voor manege evenementen en KNHS wedstrijden
De uitgebreide accommodatie van Manege-Pensionstal De Kamphorst leent zich uitstekend voor het organiseren van allerlei evenementen voor manege-, pension en wedstrijdruiters. Wij beschikken o.a. over 2 binnenrijbanen (20 x 40 m), een buitenrijbaan van 20 x 60 m en een springtuin, allen voorzien van Agterberg-zandbodems. De buitenrijbanen zijn beide voorzien van drainage en verlichting. Aan de rechterkant van de site ziet u de aankomende evenementen.

Manege evenementen
Regelmatig organiseren wij leuke evenementen. Voor de jeugd- en volwassen ruiters zijn er FNRS-evenementen dressuur en springen, workshops, buitenritten en nog veel meer. Voor onze ponyruiters staan regelmatig de Binkie Ponyproeven, ponyspel- en poetsmiddagen op het schema. Alle evenementen vind je ook terug op het prikbord in de foyer. Startlijsten en uitslagen worden op deze website gepubliceerd. Aanmelden kan in de foyer of via de mail naar info@dekamphorst.nl .

KNHS Dressuur- en Springwedstrijden
Regelmatig vinden bij Manege De Kamphorst officiële KNHS Dressuur of Springwedstrijden plaats. Deze wedstrijden zijn in- of outdoor. Wil je deelnemen aan onze wedstrijden meld je dan eenvoudig aan via www.mijnknhs.nl of mail dan je inschrijf formulier naar info@dekamphorst.nl. De gegevens van ons wedstrijd secretariaat vind je op de pagina  contact.

Bij de dressuurwedstrijden wordt jouw inschrijving pas definitief wanneer uw inschrijfformulier door ons is verwerkt. De inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst. Tijdig insturen voorkomt teleurstellingen.
Let erop dat je uiterlijk tot 1 week, voor de betreffende dressuurwedstrijd, kosteloos kunt afmelden via e-mail of telefoon. Bij een te late afmelding ben je het startgeld alsnog verschuldigd.

Ongeveer een week voor de wedstrijd staat er een voorlopige startlijst op onze site. Op de vijdagavond voor de wedstrijd staat de definitieve startlijst op onze site.

Controleer de avond voor de wedstrijd nog wel uw starttijd in verband met mogelijke wijzigingen. De uitslagen worden de volgende dag gepubliceerd op onze site.