Over ons

Manege- en Pensionstal De Kamphorst bestaat sinds 1991 en is een bij de FNRS (Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra) aangesloten bedrijf met 4 kwaliteitssterren. Daarnaast zijn wij in het bezit van het Veiligheidscertificaat van de Stichting Veilige Paardensport.

Wij, Suzan Kamphorst en Gerard van Miltenburg, zijn erg trots op ons veelzijdige en gezellige bedrijf waar ‘plezier voor mens en dier’ centraal staat. Omdat wij beiden gediplomeerde instructeurs zijn en ook ervaren wedstrijdruiters, profiteren onze gasten van onze ruime ervaring met paarden en pony’s en alles wat daarbij komt kijken. Samen met ons team van enthousiaste en professionele medewerkers zorgen wij voor het paardrijplezier van vele ruiters en amazones. Vanzelfsprekend wordt veel aandacht besteed aan de goede verzorging en het welzijn van de paarden en pony’s.

Wij vinden het belangrijk dat mensen op een goede en leuke manier leren paardrijden en hebben kwaliteit hoog in ons vaandel staan.

Onze accommodatie is van alle gemakken voorzien. Het les- en evenementenprogramma is zeer gevarieerd, voor jong en oud en zowel voor onze manege- als pensiongasten. Zo organiseren wij o.a. FNRS-evenementen en KNHS dressuur- en springwedstrijden. Ook ontwikkelden wij speciaal voor de jongste ruitertjes de Binkie Ponyfanpas. Dit is een superleuk lesprogramma waarmee kinderen op een speelse wijze leren ponyrijden. Verder op deze website leest u hier meer over.

Wij wensen u veel hippisch plezier op ons bedrijf toe!

Met vriendelijke groet,

Suzan Kamphorst en Gerard van Miltenburg