evenementen

De uitgebreide accommodatie van Manege-Pensionstal De Kamphorst leent zich uitstekend voor het organiseren van allerlei evenementen. Wij beschikken o.a. over 2 binnenrijbanen (20 x 40 m), een buitenrijbaan van 20 x 60 m en een springtuin, alle voorzien van Agterberg-zandbodems. De buitenrijbanen zijn beide voorzien van drainage en verlichting. Met een gezellige foyer en ís zomers lekker buiten op het terras zitten is er genoeg reden om mee te doen! Op deze pagina vind je de evenementenkalender voor de komende weken.

Manege evenementen
Regelmatig organiseren wij leuke evenementen voor elk wat wils. Voor de jeugd- en volwassen ruiters zijn er FNRS-evenementen dressuur en springen, workshops, buitenritten enz. Voor onze ponyruitertjes staan regelmatig de Binkie Ponyproeven, ponyspel- en poetsmiddagen op het programma. Alle evenementen vind je ook terug op het prikbord in de foyer. Startlijsten en uitslagen worden op deze website gepubliceerd. Aanmelden kan in de foyer of telefonisch.

KNHS Dressuur- en Springwedstrijden
Regelmatig vinden bij Manege De Kamphorst officiŽle KNHS Dressuur- en/of Spring-wedstrijden plaats. Deze wedstrijden zijn in- of outdoor, natuurlijk afhankelijk van het seizoen. Wil je deelnemen aan onze wedstrijden mail dan je inschrijf formulier naar info@dekamphorst.nl. De gegevens van ons wedstrijd secretariaat vind je ook onder contact

Voor de dressuurwedstrijden wordt jouw inschrijving pas definitief als je inschrijfformulier bij ons binnen in. De inschrijvingen worden ook verwerkt op volgorde van binnenkomst.Tijdig insturen voorkomt teleurstellingen.
Let erop dat je je uiterlijk tot 1 week (= tot en met zaterdag) voor de betreffende dressuurwedstrijd kosteloos kunt afmelden (=vraagprogramma) via e-mail of telefoon. Bij te late afmelding ben je het startgeld alsnog verschuldigd.

Voor dressuurwedstrijden staat er ca. een week van te voren een voorlopige startlijst op deze site. De laaste wijzigingen of verzoekjes kun je daarna nog naar ons mailen. Op vijdagavond staat de definitieve startlijst dan op de website.

Voor springwedstrijden word de startlijst vrijdagavond gepubliceerd.

Controleer de avond voor de wedstrijd nog wel even je starttijd in verband met mogelijke wijzigingen op het laatste moment. De uitslagen worden de volgende dag gepubliceerd op deze website.

Kalender voor de komende paar weken!